“Vår vision är att ge barnen en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barnen bra minnen som tar dem igenom tuffa tider.”

Med vår insamling En Tia Till Barnen vill vi hjälpa de barn och familjer som står inför utmaningar varje dag. Vi vill också visa hur enkelt det kan vara att vara med och göra skillnad. Livet kan ta plötsliga vändningar och det är inte lätt för varken den drabbade eller de närstående. Att kunna hjälpa till att skapa bättre förutsättningar, leenden och positiv energi i samhället är något vi alla i Guldteamet bakom En Tia Till Barnen brinner för.

Genom det otroligt fina arbete som Ellas Hjältar gör dagligen skapas det skillnad på riktigt och det är någonting vi vill lyfta, uppmärksamma och hjälpa till med.

De pengar vi får in via försäljningen (Cirka 40-60% per såld produkt) här på vår webbshop går direkt och oavkortat till insamlingsstiftelsen Ellas Hjältar och därigenom placeras de ut till exempelvis hjälpmedel och anpassade leksaker för sjuka barn, aktiviteter och upplevelser för barn och familjer, drömdagar, begravningar och gravstenar med mera.

Var med och bidra genom att buda på våra fina objekt. Ditt bidrag gör skillnad på riktigt!

Läs mer om oss och insamlingen på www.entiatillbarnen.se

Med vänlig hälsning
Guldteamet bakom En Tia Till Barnen
Marcus, Richard, Maximilian & Dea